Put Samuraja u Rijeci

JCI Rijeka je u subotu, 04. ožujka 2017. godine u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke održala edukativni projekt „Put samuraja – prvi koraci u poduzetništvu“. Praktične savjete i primjere iz prakse s polaznicima su podijelili Hrvoje Felker, izvršni direktor Hrvatske pošte, koji je održao predavanje na temu „Izrada poslovnog plana“, Igor Mošič, pokretač edukativnog programa NAM emotivna higijena i vlasnik tvrtke N2SED d.o.o., koji je s polaznicima podijelio tajne anti-stres mentalnog treninga te Andrija Čolak, osnivač franšize Surf’n’Fries i suosnivač pametnog kišobrana Kisha, koji je ispričao svoju priču kako realizirati poslovnu ideju. 

Cilj projekta bio je konkretnim i primjenjivim znanjima vrsnih stručnjaka informirati mlade poduzetnike, ali i one koji to žele postati. Osamdesetak poduzetnih mladih entuzijasta moglo je dobiti savjete kako krenuti u osnovne domene poslovanja te ukazati na najčešće greške i prepreke koje ih očekuju prilikom poslovanja te kako uspješno savladati prepreke. Polaznici su dobili odgovore na brojna pitanja, a neka od njih su sljedeća: kako izraditi poslovni plan, razumijevanje anti-stres mentalnog treninga u svrhu upoznavanja i jačanja vlastitog potencijala smirenog i koncentriranog uma, kako ideju pretvoriti u uspješan posao te koji vas izazovi očekuju na tom putu.

Rad u manjim grupama, igra uloga, brainstorming, dinamična predavanja, puno smijeha, odlični predavači i apsolutno sjajni sudionici bili su dobitna formula za odličnu radionicu.

Kontakt:
Ilica 71, 10000, Zagreb
Mail: croatia@jci.hr
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram