Poslovne vještine budućnosti: Emocionalna inteligencija

JCI Zagreb organizirao je 8. lipnja 2017. godine prvu radionicu pod nazivom „Emocionalna inteligencija“ u okviru projekta Poslovne vještine budućnosti. Cilj projekta bio je razvijanje vještina i stjecanje znanja koje nisu toliko zastupljene kroz formalni sustav obrazovanja, a potrebne su za današnje poslovno okruženje.

Radionicu je održala vlasnica i direktorica tvrtke Gentis, Dubravka Mirković koja je specijalizirana za osobni i organizacijski razvoj i savjetovanje. Putem intenzivne dvosatne radionice sudionici su imali priliku naučiti koji je njihov dominantan komunikacijski stil, na koji način se može vlastita komunikacija prilagoditi drugima s ciljem efikasnijega funkcioniranja, kako ispravno tumačiti vlastite i tuđe emocije te kako poticati dijalog i odbiti poziv na konflikt. Na ostalim radionicama koje su se održale u sklopu projekta Poslovne vještine budućnosti sudionici su upoznali još mnogo kvalificiranih govornika koji su educirali o aktualnim temama suvremeno doba.

Kontakt:
Ilica 71, 10000, Zagreb
Mail: croatia@jci.hr
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram