JCI Croatia National convention

Nacionalna konvencija je središnje događanje za sve JCI članove u Hrvatskoj i održava u listopadu svake godine. Na Konvenciji se organiziraju tečajevi i predavanja za članove. Na dnevnom redu Glavne skupštine su izvještaji o radu Lokalnih organizacija i Nacionalne komore, te najvažniji dio, izbor Nacionalnog predsjednika i drugih članova Nacionalne uprave za predstojeću godinu.

Split, 2017. godina

Posebnost JCI Split nacionalne konvencije bilo je vrhunsko predavanje Erica Fitzpatricka iz Irske na temu „Persuade od Purpose“, svjetski priznatog stručnjaka za prodajne vještine i komunikaciju. Predavanje je osim za članove lokalnih komora, također bilo otvoreno za javnost.

Dugo Selo, 2016. godina

JCI Zagreb je organizator, posebnost konvencije je bilo interaktivno predavanje posihologa i motivacijskog govornika Borisa Blažinića, te dva internacionalna JCI predavača s Islanda i Švedske. Također je organiziran i workshop Monike Pokrajčić kao dio bogatog i vrlo edukativnog trodnevnog programa.

Zagreb, 2013. godina

JCI Zagreb i JCI Rijeka su udružile svoja djelovanja na nacionalnoj razini. Na ovom skupu sudjelovali su istaknuti predstavnici hrvatske poslovne i političke scene, JCI senatori i članovi JCI-a i nacionalni predsjednici JCI Turske, JCI Bugarske i JCI Srbije, koji su ovim putem dali punu podršku osnivanju hrvatske organizacije JCI-a. Poseban trenutak na ovom skupu bilo je obraćanje predsjednice Milani. Dolazak svjetske predsjednice JCI-a na svečanost osnivanja nacionalne komore JCI-a predstavlja izuzetan trenutak u povijesti JCI-a u posljednjih 70 godina što ide na veliku čast i ponos Zagrebu kao i Hrvatskoj i njezinoj JCI organizaciji.

Kontakt:
Ilica 71, 10000, Zagreb
Mail: croatia@jci.hr
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram