Ličenje Dječjeg vrtića "Krnjevo"

Nakon mnogobrojnih poslovno-edukativnih projekata u 2015. godini, članovi JCI Rijeka 24. i 25. listopada 2015. godine odlučili su doprinijeti najmlađim članovima društva ličenjem ograde stubišta u Dječjem vrtiću Krnjevo, pod-centru CPO Turnić Dječjeg vrtića Rijeka, na adresi Karasova 4, Krnjevo. 

Ova vesela aktivnost realizirana je u sklopu programa djelovanja područja rad za zajednicu, te koordinirana s voditeljicom Centra, gđom. Jasnom Crnčić, a članovi JCI Rijeka su samostalno osigurali potreban materijal za rad koji uključuje boju, zaštitni najlon, četke i pinele, razrjeđivač, slobodno vrijeme i dobru volju.

Nakon dvodnevnoga vraćanja u vrtićke hodnike i sjećanja, najveća nagrada su široki osmijesi mališana koje su oduševile vesele boje i novi ugođaj.

„Veselimo se svakoj novoj prilici u kojoj možemo doprinijeti zajednici i od srca zahvaljujemo svim uključenima na odazivu i podršci! Stara poslovica kaže da ne postoji prezaposlenost ili nedostatak vremena, postoje samo prioriteti. Mi smo svoje odabrali.“, poručuju članovi JCI Rijeka.

Kontakt:
Ilica 71, 10000, Zagreb
Mail: croatia@jci.hr
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram