Komuniciraj svoju ideju by JCI

JCI Zagreb je u subotu, 21. ožujka 2015. godine u Zagrebu u Staroj gradskoj vijećnici Gradske skupštine Grada Zagreba organizirao konferenciju "Komuniciraj svoju ideju" s ciljem edukacije mladih koji žele pokrenuti svoj posao, poduzetnike početnike i sve zainteresirane upoznati s komunikacijskim strategijama, kanalima i alatima potrebnim za plasiranjem svojih proizvoda i usluga kako bi izgradili ili poboljšali svoje poslovanje.

Konferencija je dio trilogije edukativnih programa namijenjenih mladim budućim i već afirmiranim poduzetnicima, studentima i svim drugim interesentima koji žele proširiti svoja saznanja o postojećim kanalima/alatima učinkovite komunikacije prema krajnjim kupcima/korisnicima usluga. Treća je u nizu "Ideja konferencija" nakon Zapali svoju ideju i Zaštiti svoju ideju koje su organizirane u proljeće i jesen 2014. godine.

Uvodno izlaganje na temu „Kako se istaknuti na tržištu?“ imala je direktorica učilišta Filaks, dr. sc. Elvira Mlivić Budeš. Dala je praktične savjete kako se izdvojiti od konkurencije, privući pažnju, stvoriti interes, ali i održati poslovne odnose. Tomislav Krajačić, direktor marketinške agencije Kofein, iznio je primjere loše komunikacije i objasnio kako ne komunicirati, dok je Vladimir Preselj, savjetnik Millenium promocije i predavač na Visokoj školi za komunikacijski menadžment Edward Bernays, otkrio brojne tehnike i alate odnosa s javnošću. Kako privući pozornost masovnih medija i zadržati ju samo su neke od tehnika. Partner u digitalnoj agenciji Akcija, Ilija Brajković, pojasnio je što društvene mreže pružaju svakoj tvrtki kako bi došla do novih kupaca te zašto pri komunikaciji više ne možemo ignorirati društvene mreže. Frano Ožbolt, vlasnik studija GleFotka ispričao je osobnu priču kojom je izgradio studio te objasnio kako je moguće ispričati priču kroz fotografije. Novinarka Sunčica Taslak govorila je o storytellingu te kako su iz osobnog iskustva i uz pomoć malo kreativnosti nastali foto suveniri He:art.

Konferencija je treća u nizu "Ideja konferencija" nakon Zapali svoju ideju i Zaštiti svoju ideju koje su organizirane u proljeće i jesen 2014. godine.

Kontakt:
Ilica 71, 10000, Zagreb
Mail: croatia@jci.hr
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram