Keep Up with JCI

U realizaciji međunarodnog tima JCI Zagreb predstavljen je projekt "Keep up with JCI" u 2017. godini. Intencija projekta edukacija je članova o strukturi i funkcioniranju JCI-a na međunarodnoj razini.

Prvu u nizu prezentacija održao je naš član Igor Tačigin. Nakon prezentacije organizirano je i livestream uključenje čelne osobe JCI Europa, Jonathana J. Borga koji je obnašao dužnost izvršnog potpredsjednika za Europu u 2017. godini.

Drugu prezentaciju održala je članica organizacije JCI Zagreb, Marija Brandt te pobliže predstavila JCI European Development Council (EDC) - JCI tijelo zaduženo za podršku kod osnivanja JCI organizacija u europskim zemljama, ali i za rast i razvoj manjih nacionalnih JCI organizacija. Nakon prezentacije, putem Skypa, organizirano je i uključenje Annalise Shembri, predsjednice EDC-a u 2017.godini, koja je s prisutnima podijelila svoje JCI iskustvo i put od članstva do trenutne pozicije.

Treće predavanje na temu Svjetskog kongresa u Amsterdamu (06.-10. 11. 2017.) održala je Nikolina Gotal koja je članove upoznala sa centralnim događanjem JCI-a na kojem se okuplja više od 3000 članova iz cijeloga svijeta. Nakon prezentacije, Nikolina nas je virtualno upoznala sa Robbertom van Waartom, bivšim nacionalnim predsjednikom JCI Nizozemske i direktorom Savjetodavnog tima za organizaciju Svjetskog kongresa.

Kontakt:
Ilica 71, 10000, Zagreb
Mail: croatia@jci.hr
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram