Kako se suočiti s traumatičnim iskustvom?

Objave u medijima

Partneri

Razorni potresi koji su pogodili Hrvatsku u posljednjih godinu dana ostavili su velike tragove na sve nas. Strah koji se javlja kada nam tlo izmiče pod nogama ostavlja nas nemoćnima. Međutim, postoje mnoge tehnike koje nam uvelike mogu pomoći da u takvim trenucima ostanemo smireni te tako pomognemo sebi i ljudima oko nas. 

S ciljem podizanja svijesti o mentalnom zdravlju u našem okruženju te edukacije o tehnikama pomoći pri nošenju s traumatskim iskustvom Međunarodna komora mladih Zagreb (JCI Zagreb) i Međunarodna komora mladih Agram (JCI Agram) u suradnji s Business Network International Zagreb East (BNI Zagreb East), 11. veljače 2021., u 18 sati organizirali su besplatnu radionicu putem online platforme Zoom.


Brigita Pirc, psihoterapeutkinja sa specijalističkim obrazovanjem gestalt psihoterapije i magisterijem iz ekonomije, certificirana trenerica Somatic Experience pristupa međunarodnog Instituta za traume, suosnivačica organizacije Adria Business Network.

Međunarodne komore mladih Zagreb i Agram dio su najveće međunarodne organizacije (JCI) za leadership development. Business Network International (BNI) najveća je organizacija na svijetu za poslovno i poduzetničko umrežavanje.

Kontakt:
Ilica 71, 10000, Zagreb
Mail: croatia@jci.hr
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram