JCI Zagreb za djecu s Down sindromom

Objave u medijima

Partneri

Članovi JCI Zagreb su u subotu 26. travnja 2014. godine organizirali akciju ličenja učionica u Osnovnoj školi "Grigor Vitez" na Krugama. S obzirom na stanje učionica u kojima nastavu pohađaju djeca s Down sindromom bilo je neophodno oličiti i osvježiti ih.

Članovima JCI Zagreb se pridružila i mlada umjetnica i soboslikarica Anita Genc koja je oslikala j zidove šarenim motivima poput ružičastih sova koje označavaju znanje i mudrost. Aniti su se pridružili i poznati, glumac Mislav Čavajda, komentator i stilist Neven Ciganović, RTL-ovi voditelji Goran Fistanić i Tea Blažević, kao i glumica Doris Pinčić iz hit-serije "Larin izbor".

Predsjednica Udruge sindrom Down Zagreb, Natalija Belošević, zahvalila se članovima JCI Zagreb što su ovom plemenitom akcijom omogući djeci ugodniji ambijent i što su im uljepšali školske dane.

“Presretni smo što smo ovim malim korakom oličili i ukrasili učionice u kojima djeca svakodnevno borave. Zelena boja prevladava je pozitivno utječe na proces učenja. Akcija je uspješno prošla a djeca i roditelji su izuzetno zadovoljni, što je i najvažnije. Drago nam je da smo ovom akcijom napravili pozitivnu promjenu i ostvarili nova prijateljstva” izjavila je predsjednica JCI Zagreb za 2014.godinu, Ana-Maria Gurdulić.

Kontakt:
Ilica 71, 10000, Zagreb
Mail: croatia@jci.hr
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram