JCI Rafting Weekend

Partneri

Na regionalnom team-buildingu od 21. do 23. kolovoza 2015. godine za JCI članove iz Hrvatske, BiH i Srbije u organizaciji JCI Zagreb te uz potporu JCI Novi Sad, ljepote grada smještenog na obalama rijeke Vrbas, Banja Luke, imalo je prilike upoznati 30-ak JCI članova iz Zagreba, Beograda, Novog Sada, Niša i Subotice.

Drugi po veličini grad u zapadnom dijelu Bosne i Hercegovine, kojega mnogi zbog brojnih parkova i aleja kao i zimzelenih šuma nazivaju "gradom zelenila" prepoznatljiv po svojemu simbolu - rijeci Vrbas na kojoj je 2009. godine održano Svjetsko rafting prvenstvo „WRC Banjaluka Vrbas“ kao i Europsko prvenstvo u raftingu "Banjaluka - Vrbas 2015".

Upravo na rijeci Vrbas za sve članove JCI-a organiziran je četverosatni adrenalinski rafting koji je za mnoge bio doživljaj za pamćenje. Osim fascinantnog kanjona, na obalama Vrbasa nalazi se i niz prirodnih rijetkosti, a tu su i brojni brzaci, slapovi, vodopadi, kaskade te bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta koji ovu divlju rijeku, čija silovitost i snaga popušta neposredno prije utjecanja u grad Banja Luku, čine zaista posebnom. Na mnoge članove Vrbas je ostavio dubok i upečatljiv dojam.

Dvodnevno druženje JCI članova proteklo je u veseloj atmosferi, ugodnom veslanju do cilja ali i uživanju u bosanskim specijalitetima od kojih izdvajamo burek i banjalučke ćevape s lukom.

Sadržajan i adrenalinom ispunjen vikend završen je šetnjom kroz centar grada i upoznavanjem kulturnih i povijesnih znamenitosti ovog bosansko-hercegovačkog bisera.

Kontakt:
Ilica 71, 10000, Zagreb
Mail: croatia@jci.hr
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram