JCI Croatia Mid-Year Meeting

Polugodišnji sastanak ili Mid-Year Meeting je prvo okupljanje JCI članova iz Hrvatske koje se održava u lipnju/srpnju svake godine. Na ovom okupljanju pored obveznog team-building programa, tečajeva i predavanja za članove održava se i sjednica Glavne skupštine nacionalne komore. Na ovoj sjednici razmatraju se konačna izvješća o radu i financijama za prethodnu godinu kao i planovi do kraja tekuće godine.

Zagreb, 2017. godina

Polugodišnji sastanak namijenjen svim lokalnim komorama u Hrvatskoj, ove se godine održao u organizaciji JCI Zagreb u svibnju 2017. u prostorima Rocheste Institute of Technology.

Članovi organizacija JCI Zagreb, JCI Rijeka i JCI Split sudjelovali su na JCI Achieve i Impact treninzima koje je održala Marion De Groot, JCI potpredsjednica za Europu.

Potpredsjednica je upoznala članove s načinom funkcioniranja JCI-a na svjetskoj razini uz prenošenje brojnih know-how detalja vezanih uz provedbu i organizaciju EPM-a koji će se sljedeće godine održati u Zagrebu. Osim vlastitih vrijednosti i uloga, članovi su analizirali potrebe zajednice te raspravljali o projektima kroz koje, kao aktivni građani, mogu stvoriti održivu i učinkovitu promjenu u društvu.

Partneri 2017 JCI Croatia Mid Year Meetinga koji su velikodušno podržali uspješno održavanje, bili su Vino Tošić, Uber Partner Hrvatska, RIT Croatia i Eko Aroma.

Kontakt:
Ilica 71, 10000, Zagreb
Mail: croatia@jci.hr
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram