JCI Asia Youth Exchange Program

Partneri

JCI Elite Asia Youth Exchange Program u Fukuyami je međunarodni program edukacije koji pridonosi blagostanju i mir u svijetu. Od 2014. djeca iz Azije okupljaju se u japanskom gradu Fukuyama svake godine kako bi potaknuli međunarodno razumijevanje i prijateljstvo na međunarodnoj razini.

Sedmodnevni program održava se u drugoj polovici srpnja i namijenjen je za djecu od 10 do 12 godina. Ovaj međunarodni program ima za cilj potaknuti djecu bez predrasuda da prihvate različitosti i stajališta dijeleći iskustva te prevladavajući razlike među nacijama, religijama i kulturama.

JCI Zagreb je na trećem izdanju AYEP-a bio predstavljen s četiri djevojčice. Sudjelovanje djece iz Zagreba na programu u Fukuyami bilo je prvo sudjelovanje djece iz Europe na programu, kao i jedino u 2016. godini.

Na programu sudjeluje preko 40 djece iz sljedećih azijskih država: Vijetnam, Tajland, Bangladeš, Filipini, Taiwan, Kambodža, Australija, Novi Zeland, Mongolija i Indonezija, te Japana. Osnovni uvjeti za sudjelovanjem na AYEP-u pored dobi su i poznavanje engleskog jezika i samostalnost djece u svakodnevnim aktivnostima.

Kontakt:
Ilica 71, 10000, Zagreb
Mail: croatia@jci.hr
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram