Financiraj svoju ideju by JCI

JCI Zagreb je organizirao konferenciju "Financiraj svoju ideju"  17. studenog 2016. godine u Zagrebu.

Cilj radionice bila je edukacije mladih poduzetnika početnika, onih koji žele pokrenuti vlastiti posao, ali i ostalih koji se žele upoznati s modelima financiranja start-up ideja i poduzetničkih projekata. Organizacijom edukativno-informativne konferencije na temu financiranja, želja organizatora bila je prenijeti znanja te omogućiti uvid u osnove financiranja vlastitih projekata s fokusom na privlačenje investicija i investitora.

Ovo je bio nastavak edukativnih programa namijenjenih mladim budućim i već afirmiranim poduzetnicima, studentima i svim drugim interesentima koji su imali želju proširiti svoja saznanja o mogućnostima financiranja te čuti priče o uspjehu i upornosti.

Uvodno izlaganje na temu crowdfundinga imao je redatelj Davor Juričan koji je podijelio svoju priču o financiranju svog filma Gazda . Mirela Marović Omerzu  konzultantica za EU fondove i osnivačica coworking prostora BIZkoshnica u kojem se održala konferencija, govorila je o mogućnostima financiranja preko fondova Europske unije. Martina Šipek Penić iz Teddy the Guardian podijelila je iskustva o „seed“ investicijama. Mate Knezovic, financijski direktor tvrtke Agrivi je sudionicima približio proces pronalaska investitora i zatvaranja investicije u start-up. Nikola Runjavec iz Televend Wallet -a je govorio o financiranju razvoja proizvoda putem kredita.

Ova konferencije je nastavak niza ranijih konferencija. Do sada su održane Zapali svoju idejuZaštiti svoju ideju i Komuniciraj svoju ideju

Kontakt:
Ilica 71, 10000, Zagreb
Mail: croatia@jci.hr
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram