Edukacijom do zaposlenja

JCI Rijeka je organizirala edukativni projekt u gradu Rijeci pod nazivom "Edukacijom do zaposlenja" s ciljem proaktivnog osposobljavanja mladih i obrazovanih osoba za pronalazak posla.

Projekt je u lokalnoj zajednici dobio snažnu podršku različitih institucij te se sastojao od tri predavanja.  Prvi dio vodila je osnivačica ustanove za obrazovanje odraslih "Spiritus Movens Rijeka" prof. Marina Boka Lovrić i on se odnosio na teorijski dio pisanja životopisa. 

U drugom dijelu predavanja koji se odnosio na uspješnu komunikaciju na razgovoru za posao govorila je Ines Bokan, viša savjetnica za zapošljavanje u posao.hr i jedna od vodećih stručnjaka za regrutaciju u Hrvatskoj. 

Treći dio predavanja održao je predsjednik Uprave Grand Hotel Adriatic Milan Mirjanič koji se sudionicima radionice obratio iz perspektive poslodavca i objasnio što se očekuje od mladih ljudi na tržištu rada te kako se izdvojiti iz mase i zainteresirati poslodavca. U ovom dijelu predavanja sudionicima obratio se i inženjer za software i hardware u firmi Rimac Automobili Matija Gracin koji je objasnio na koji se način može postati dio tima Rimac, te je s okupljenima podijelio svoja iskustva iz rada u automobilskoj industriji, ali i iz intervjuiranja kandidata za posao.

Kontakt:
Ilica 71, 10000, Zagreb
Mail: croatia@jci.hr
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram