Vijesti

Aktivnost mapiranja potreba lokalnih zajednica - Ispuni upitnik

01.06.2022

Mapiranje potreba i usluga lokalne zajednice za upravljanje kriznim situacijama uključuje stvaranje baze podataka koja će poslužiti za provedbu aktivnosti zagovaračke politike na lokalnoj razini s ciljem oblikovanja konkretnih mjera i usluga namijenjenih krajnjim korisnicima.

Kontinuirano ćemo mapirati potrebe lokalne zajednice kroz online upitnik na platformi (kroz komunikaciju s posjetiteljima portala za samopomoć – građanima u potrebi koji su pretrpjeli traumatično iskustvo ili su žrtve kriznih situacija kontinuirano će se raditi tracking upita i potreba te će se voditi evidencija i klasifikacija istih).

Ovim pristupom se žele obuhvatiti posjetitelji online platforme za samopomoć te izazovi i problemi s kojima se susreću u kriznim situacijama.

Ispunjavanje upitnika problemi i izazovi građana u potrebi postati će dio e-mapiranja, a prikupljene podatke će za potrebe predlaganja rješenja jedinicama lokalne uprave i službama za civilnu zaštitu koristiti organizacije civilnog društva koje će ih uključiti u svoja izvješća i prijedloge za građanske akcije. Ispunjavanje ovog upitnika u potpunosti jest anonimno.

Ispuni optitnik klikom na poveznicu!

Vaš RISE tim!

Međunarodna komora mladih Zagreb
Ilica 71, 10000 Zagreb, Hrvatska
email: zagreb@jci.hr
telefon: +38598 188 0802
Pratite nas i na Facebooku:
Izradu web platforme sufinancirala je
Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram