JCI Rijeka je u subotu 04. ožujka 2017. godine u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke održala edukativni projekt „Put samuraja“. Ulaz je bio besplatan, te se skupilo 80-tak sjajnih poduzetnih mladih entuzijasta u dinamičnoj radionici.

Cilj projekta bio je konkretnim i primjenjivim znanjima vrsnih stručnjaka informirati mlade poduzetnike ali i one koji to žele postati, kako krenuti u osnovne domene poslovanja te ukazati na najčešće greške i prepreke koje ih očekuju prilikom poslovanja te kako ih uspješno savladati. Polaznici su dobili odgovore na brojna pitanja, a neka od njih su sljedeća: kako izraditi poslovni plan, razumijevanje anti-stres mentalnog treninga u svrhu upoznavanja i jačanja vlastitog potencijala smirenog i koncentriranog uma, kako ideju pretvoriti u uspješan posao te koji vas izazovi očekuju na tom putu.

Teme predavanja:

Izrada poslovnog plana Hrvoje Felker, izvršni direktor HP
Anti-stres mentalni trening Igor Mošič, vlasnik tvrke N2SED d.o.o.
Od ideje do realizacije Andrija Čolak, osnivač franšize Surf’n’Fries i suosnivač pametnog kišobrana Kisha

Tijekom trosatnog programa prisutni su imali priliku upiti nova znanja, poslušati primjere najbolje prakse, dobiti praktične savjete kako pristupiti izradi poslovnog plana, upoznali se s vlastitim umom te saznali kako ideju pretvoriti u uspješan posao. Rad u manjim grupama, igra uloga, brainstorming, dinamična predavanja, puno smijeha, odlični predavači i apsolutno sjajni sudionici bili su dobitna formula za odličnu radionicu!