Nacionalna događanja za JCI članove u Hrvatskoj

Svake godine, JCI članovi iz Hrvatske službeno se nalaze na nacionalnim događanjima kako bi
razmjenjivali ideje i iskustva, naučili kako učinkovitije surađivati s lokalnom zajednicom,
birali lidere za Nacionalni upravni odbor, družili se…

Primopredaja

Nacionalna primopredaja se održava svake godine u siječnju. JCI članovi iz Hrvatske okupljaju se kako bi skupa zaključili još jednu JCI godinu pozitivnih promjena i otvorili tekuću. U programu je edukacija za članove nacionalne i lokalnih uprava na temu upravljanja u JCI-u. U okviru Glavne skupštine je svečana primopredaja lokalnih i nacionalnih dužnosti kao i dodjela nacionalnih priznanja za prthodnu godinu.

Polugodišnji sastanak

Polugodišnji sastanak ili Mid-Year Meeting je drugo okupljanje JCI članova iz Hrvatske koje se održava u lipnju/srpnju svake godine. Na ovom okupljanju pored obveznog team-building programa održava se i sjednica Glavne skupštine nacionalne komore. Na ovoj sjednici razmatraju se konačna izvješća o radu i financijama za prethodnu godinu kao i planovi do kraja tekuće godine.

Nacionalna konvencija

Nacionalna konvencija je središnje događanje za sve JCI članove u Hrvatskoj i održava u listopadu svake godine. Na Konvenciji se organiziraju tečajevi i predavanja za članove. Na dnevnom redu Glavne skupštine su izvještaji o radu Lokalnih organizacija i Nacionalne komore, te najvažniji dio – izbor Nacionalnog predsjednika i drugih članova Nacionalne uprave za predstojeću godinu.

Pratite nas!

Za više informacija o događanjima pratite nas na društvenim mrežama

Pored druženja i razmjene ideja i iskustava, JCI članovi u Hrvatskoj uživaju otkrivajući našu lijepu domovinu, organizirajući događanja svake godine na drugoj lokaciji. U nastavku je naveden prikaz svih mjesta na kojima su održana nacionalna događanja od 2013. godine.

Godina Polugodišnji sastanak Nacionalna konvencija Primopredaja
2019 Donja Stubica,
JCI Agram
---,
JCI Zagreb
prenosi se na
početak 2020.
2018 nije se održalo Zagreb,
JCI Zagreb
spojeno s NacKo
2017 Zagreb,
JCI Zagreb
Split,
JCI Split
Rijeka,
JCI Rijeka
2016 Rijeka,
JCI Rijeka
Vrbovec,
JCI Zagreb
Split,
JCI Split
2015 Nacionalna uprava Sv. Križ Začretje,
Nacionalna uprava
Rijeka,
JCI Rijeka
2014 Plitvička Jezera,
Nacionalna uprava
Delnice,
Nacionalna uprava
Zagreb,
JCI Zagreb
2013 Zagreb,
JCI Zagreb
JCI Zagreb